Logo Circus Bruul

Combi

Circus Bruul is meer dan enkel een binnenspeeltuin. Hier vindt u iets voor jong en oud. Wilt u uw bezoek combineren met een spelletje bowling, een lekker ontbijt, of een mega-uitgebreid buffet? Het kan allemaal! En aan voordelige combinatietarieven!

Steeds geopend tijdens schoolvakanties en/of feestdagen.

Ongesneden brood

Combinatie met ontbijt

Ons mega-uitgebreid ontbijt zal vast en zeker in de smaak vallen van zowel de bengels als de mama’s en papa’s! Zo hebben ze meer dan genoeg energie om een hele dag te ravotten in Circus Bruul en krijgen de ouders voldoende cafeïne binnen om met deze energie om te gaan!

Bovendien betaalt u voor het pakket van 2 uurtjes ontbijten en onbeperkt spelen maar € 14 per kind, volwassenen betalen € 19,50. 

Gebakken brochette

Combinatie met brochetterie

Absoluut paradepaardje van Circus Bruul: de All-in formule. Hierbij kiest u voor 2 of 3 uur te genieten van onze buffetten inclusief dranken. Dit alles met zicht op ons fantastische binnenspeeltuin.

Ook hier kunnen de kids gebruik maken van een voordeeltarief om een hele dag te spelen in Circus Bruul. Ook ideaal voor familiefeesten en bedrijfsevenementen.

Combinatie met bowling

Op woensdag en vrijdag kan u deze formules verkrijgen voor respectievelijk € 9.5 en € 11.5! (Niet geldig tijdens schoolvakanties, feest- en brugdagen)